احیای دبیرخانه شورای عالی جوانان با دستور رییس جمهور بعد از یک دهه در ریاست جمهوری

احیای دبیرخانه شورای عالی جوانان با دستور رییس جمهور بعد از یک دهه در ریاست جمهوری

خاتون یار: معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان به مناسبت هفته دولت، گزارشی از عملکرد این معاونت در یک سال قبل را ارائه نمود.


به گزارش خاتون یار به نقل از ایسنا، توجه به جوانان و رسیدگی به امور و حل مشکلات آنها یکی از شعارهای دولت آیت الله رییسی بود. بعد از روی کار آمدن دولت مردمی سیزدهم اقدامات برای عمل به این شعار از همان ابتدا شروع شد که یکی از با اهمیت ترین این اقدامات تشکیل شورای عالی جوانان به ریاست شخص رییس جمهور بعد از حدود یک دهه بود. این مهم نشان میدهد موضوع جوانان و رسیدگی به امور و مشکلات این قشر مهم و بزرگ کشور از دغدغه های شخص اول دولت مردمی سیزدهم است.
همین طور احیای دبیرخانه شورای عالی جوانان با دستور رییس جمهور بعد از یک دهه در ریاست جمهوری و ارتقای ساختار فرابخشی نهاد متولی امور جوانان از دستاوردهای وزارت ورزش و جوانان در دولت مردمی است.

در امتداد رسیدگی به امور جوانان کشور، وزارت ورزش و جوانان و بطور اخص معاونت امور جوانان وظایفی بر عهده دارند که برنامه ریزی و سیاست گذاری بمنظور تسهیل مشارکت جوانان و افزایش زمینه های استفاده از خرد جمعی در تصمیم سازی های کلان کشور؛ شاکله ی اصلی ماموریت ها و اهداف معاونت امور جوانان را تشکیل می دهد که در یک سال قبل اقدامات مختلفی در این عرصه انجام شده است که در ادامه می خوانید.
ایجاد و توسعه خانه های جوانان مستقر در مرکز استانها و شهرستانها:

خانه های جوانان مراکزی برای حفظ و ارتقای هویت دینی، ملی و انقلابی جوانان و مشارکت، تمرین و توانمندسازی اجتماعی و آموزش و مهارت زندگی و شادابی و نشاط جوانان هستند که در چهارچوب مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی به وجود آمده و فعالیت می نمایند.
در مجموع ۱۰۹ خانه جوانان در سطح مراکز استانها و شهرستان ها فعال می باشند.۷۰ پروژه خانه جوانان هم درحال ساخت در مراکز استانها و شهرستان ها است.
در سال ۱۴۰۰ از برگزاری بیش از ۳۵۰۰ برنامه سازمان های مردم نهاد جوانان در خانه های جوانان فعال در سطح مرکز استانها و شهرستان ها حمایت شد.
همین طور دستورالعمل اجرائی نحوه صدور مجوز تاسیس، حمایت و نظارت بر فعالیت خانه های جوانان به هیئت محترم وزیران جهت بررسی و تصویب، ارسال شده است.
غنی سازی اوقات فراغت جوانان:

طی یک سال اخیر بیش از ۳۲ هزار برنامه فراغتی برای جوانان سراسر کشور به مناسبت های مختلف همچون هفته جوان و دهه کرامت و ولایت و همین طور بیش از سه هزار مراسم در زمینه های در رابطه با امور جوانان، خصوصاً ازدواج و اشتغال از شروع سال جاری تا اوایل مردادماه برگزار شده است که آمار تفکیکی آن به شرح زیر است:
برگزاری ۱۶۶۷۵ برنامه فراغتی با حضور ۸۲۵۱۵۲ نفر از جوانان
برگزاری ۵۸۰۰ برنامه فراغتی ویژه دهه کرامت و ولایت
برگزاری بیش از ۱۰، ۰۰۰ برنامه بزرگداشت هفته جوان با حضور بیش از ۲۸، ۰۰۰ نفر از جوانان
حوزه اشتغال پذیری جوانان:
ماموریت وزارت ورزش و جوانان در زمینه اشتغال و کارآفرینی در حوزه اشتغال پذیری است و در موضوع اشتغال زایی با همکاری نهادهای مسئول به انجام کارهای مرتبط می پردازد. اشتغال پذیری جوانان بر آموزش مهارت های منجر به کارآفرینی متمرکز است.
طی یک سال قبل بیش از ۱۲۰ هزار نفر از جوانان در این عرصه به مهارت آموزی پرداختند و در تابستان سال جاری نیز اردوهای آموزش های مهارتی در مناطق محروم اجرا شد. همین طور با همکاری نهادهای مرتبط همچون سازمان تبلیغات اسلامی، کمیته امداد امام خمینی(ره)، ستاد کل نیروهای مسلح و جهاد دانشگاهی دوره های مهارتی برای گروههای هدف و تحت پوشش این نهادها برگزار می گردد.

از دیگر اقدامات معاونت امور جوانان در زمینه اشتغال پذیری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

راه اندازی و بهره برداری از مراکز نوآوری و شتاب دهی جوانان (منش) در ۱۵ استان کشور با ۲۰۴ رویداد، بیش از ۸۰۰ نفر ساعت مشاوره، فعالیت ۶۲ تیم و برگزاری ۱۶۸ کارگاه
برگزاری دوره های مهارت آموزی اشتغال و کارآفرینی و مهارت های زندگی ویژه سربازان و کارکنان جوان ستاد کل نیروهای مسلح( نزدیک به ۱۲۰ هزار نفر )
برگزاری دوره های مهارت آموزی اشتغال و کارآفرینی و مهارت های زندگی ویژه جوانان ۱۸ تا ۳۵ سال با بهره بردن از ظرفیت ۱۱۰ مسجد در سطح کل کشور با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی ( آموزش بیش از ۵۰۰۰ نفر از جوانان )
برگزاری دوره های آموزش اشتغال و کارآفرینی و مهارت های زندگی ویژه جوانان ۱۸ تا ۳۵ سال تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) ( آموزش بیش از ۸۰۰۰ نفر از جوانان )
برگزاری دوره های تربیت مربی در زمینه اشتغال و کارآفرینی با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان تبلیغات اسلامی
تولید و پخش مستند ۱۰۰ قسمتی کارآفرینان جوان استانها در رسانه ملی و بستر فضای مجازی با هدف ارتقای فرهنگ اشتغال و کارآفرینی در میان جوانان با همکاری سازمان جهاد دانشگاهی
تولید محتوای رسانه ای و تصویری در زمینه اشتغال و کارآفرینی همچون تولید ۳۵۰۰ دقیقه موشن گرافی با موضوع اشتغال پذیری و فرهنگ کار، جهش تولید و اوقات فراغت در سبک زندگی ایرانی اسلامی؛ تولید ۲۰۰ دقیقه مستند تصویری با موضوع معرفی جوانان کارآفرین روستایی؛ تولید ۲۷۳ دقیقه مستند تصویری با موضوع معرفی مهارت های کسب وکار (رشته های مختلف) در فضای مجازی؛ تولید محتوا در زمینه اشتغال و کارآفرینی با موضوعات ارائه تجربیات موفق کشورهای جهان اسلام در زمینه کارآفرینی اجتماعی و اقتصاد، خرده روایت های کسب وکار و کسب وکار با رویکرد اسلامی با همکاری سازمان جهاد دانشگاهی؛ تولید محتوا در زمینه کارآفرینی اجتماعی (ترجمه ۳کتاب و مجموعه مقالات کاربردی در این عرصه )
پشتیبانی از اجرای طرح "شناسایی، استانداردسازی و آموزش فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی که همچون نتایج خروجی این طرح، شاغل شدن بیش از ۱۵۰۰ جوان در زمینه های کسب و کارهای اقامتی و کسب و کارهای صنایع دستی بود.
پشتیبانی از اجرای طرح"راهکارهای نحوه ورود فناوری به کسب و کارهای جوامع محلی
ارائه خدمات مشاوره کارآفرینی به جوانان کارآفرین ( دریافت کننده تسهیلات اشتغال و کارآفرینی) با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
پشتیبانی از اجرای طرح "شناسایی، آموزش مهارت ها، تسهیل گری، ارائه خدمات و مشاوره در زمینه اشتغال و کارآفرینی بمنظور توانمندسازی جوانان ساکن در روستاها (با همکاری معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور نهاد ریاست جمهوری )
انعقاد تفاهم نامه همکاری بین معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح(سپند) با هدف بهره برداری حداکثری از ظرفیت جوانان و نخبگان و اشاعه تفکر اصیل علم محور، ارتقای سطح زندگی و تعالی روحی انسان و استفاده بهینه از امکانات موجود.
همین طور در زمینه اشتغال زایی جوانان نیز وزارت ورزش و جوانان با مشارکت صندوق کارآفرینی امید و بانک رسالت به پشتیبانی از اشتغال جوانان در بخش شهری و روستایی پرداخت که به شرح زیر است:
اعطای تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به جوانان واجد شرایط بوسیله صندوق کارآفرینی امید (اشتغال بخش شهری): ۲۰۵ مورد در سال ۱۴۰۰
اعطای تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به جوانان واجد شرایط بوسیله بانک قرض الحسنه رسالت (اشتغال بخش روستایی): ۴۸۰ مورد در سال ۱۴۰۰
حوزه ازدواج جوانان:
ترویج فرهنگ ازدواج و تسهیل ازدواج از وظایف وزارت ورزش و جوانان شمرده می شود که می تواند هم از جهت سیاستگذاری و هم تنظیم برنامه ها و قوانین به مرتفع کردن این مسائل کمک نماید. همین طور وزارت ورزش و جوانان متولی آموزش های پیش از ازدواج است و برگزاری کارگاه های آموزشی پیش از ازدواج از تکالیف قانونی این وزارت خانه بشمار می رود و به وفور در سطح استانها برگزار می گردد که گزارشی از این اقدامات را در ادامه می خوانید.
برگزاری ۷۷۳۷ کارگاه آموزشی ازدواج در ۴۱۴ شهرستان کشور بصورت رایگان (۳۰۹۱ کارگاه آنلاین ـ ۴۵۸۱ حضوری ـ ۲۰۸۴۹ ساعت آموزشی ـ ۱۷۳۹۵۴ شرکت کننده )
برگزاری رویدادهای ملی همچون رویداد هم آهنگ با حضور ۴۰۰ نفر از کنشگران حوزه ازدواج و خانواده با هدف هم افزایی و شبکه سازی برای رفع مسائل حوزه ازدواج و خانواده در سراسر کشور به تفکیک شهرستان
برگزاری مراسم ملی ( ایران جوان بمان) بمنظور تجلیل از موثرین عرصه جمعیت همزمان با روز ملی جمعیت
رگزاری مراسم هفته جمعیت در سراسر کشور (سطح استانی)
همایش ملی تقدیر از فعالان عرصه جمعیت با حضور مسئولان کشوری در روز ملی جمعیت انجام شد که در این مراسم بعلاوه مراسم مشابه در سراسر کشور تعداد ۱۸۳ مورد جهیزیه به زوج های جوان اهدا و از ۴۳۳ فعال عرصه جمعیت و زوجین جوان تقدیر به عمل آمد.
همین طور در ۷۳ مراسم و برنامه های در رابطه با روز ملی جمعیت، ۱۳۳۷ مشاوره رایگان به مخاطبان ارایه، ۷۶ مورد پویش رسانه ای در فضای مجازی و غیر مجازی را اندازی، تعداد ۲۶۷ کارگاه آموزشی مرتبط برگزار، ۲۱۸ مورد محصول رسانه ای مرتبط در استانها تولید و ۱۱۷ نشست کارشناسی و مدیریتی در سطح استانها در رابطه با موضوع انجام شد.
تدوین اطلس روند تحولات ازدواج و طلاق و تبیین وضعیت آماری ازدواج و طلاق استانها و شهرستان ها، به همراه مقایسه تطبیقی با آمار کشوری یکی دیگر از اقدامات مهم در زمینه ازدواج در یک سال قبل بود.
راه اندازی، حمایت، ارزشیابی و ظرفیت سنجی مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده برای اولین بار، با هدف رتبه بندی و استفاده بهینه از خدمات و ظرفیت های مراکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده در ۴۳۰ مرکز در سطح کشور
صدور و تمدید مجوز مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده و ارائه مشاوره های رایگان به ۱۲۲۶۹ نفر توسط این مراکز
برگزاری دوره های دانش افزایی با هدف ارتقاء کیفی روانشناسان و مدیران مراکز و دوره تربیت مربی خانواده با هدف شبکه سازی مربیان حوزه ازدواج و خانواده (۱۳ دوره ملی )
برگزاری دوره تربیت مربی خانواده با هدف شبکه سازی مربیان حوزه ازدواج و خانواده و تدوین ۳ جلد کتاب با عنوان حدیث زندگی ویژه اساتید و مربیان حوزه ازدواج و خانواده
تفاهم نامه با سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بمنظور تسهیل در وضعیت راه اندازی مراکز و دفاتر تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده در شهرستان های محروم و کم برخوردار.
اجرای برنامه های بزرگداشت هفته ازدواج در سطح ملی و استانی؛
برگزاری جشن ملی ازدواج با حضور ریاست محترم جمهور در تالار وحدت
برگزاری بیش از ۲۰۰ جشن وصال در ۳۱ مرکز استان و شهرستان ها به مناسبت هفته ازدواج
تجلیل از ۱۷۹۱ نفر از خادمان و فعالان عرصه ازدواج و خانواده در سطح کشور
ارائه خدمات حمایتی به ۲۶۸۶ نفر از جوانان در آستانه ازدواج توسط خیران و فعالان مردمی خودجوش در سطح کشور
ارائه خدمات مشاوره رایگان به ۳۱۲۹ مورد از مراجعان جوان توسط مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده
اجرای ۵۰۸ برنامه الگویی و آموزشی با بهره مندی از ظرفیت های موجود استان
برگزاری ۲۸۵ نشست تخصصی با صاحبنظران عرصه ازدواج و خانواده در سطح کشور
اجرای ۷۸۴ برنامه ویژه مانند مسابقات فرهنگی و ورزشی به مناسبت هفته ازدواج در سطح کشور
تولید بیش از ۲۵۰ محصول رسانه ای در موضوعات ازدواج آسان، مهارت های زندگی، انتخاب همسر، فرزندآوری و فرزندپروری، سواد رسانه ای در خانواده های جوان، عفاف و حجاب، اعتیاد در خانواده و... در قالب انیمیشن، موشن گرافی، فیلم کوتاه، مستند، کلیپ آموزشی، پادکست، اینفوگرافی، پوستر، کاریکاتور و... توسط ادارات کل ورزش و جوانان استانها در سراسر کشور
رصد و پیگیری مستمر موضوع وام قرض الحسنه ازدواج بصورت ماهانه از بانک مرکزی و تحلیل و ارسال به استان ها؛ در اولین سال فعالیت دولت مردمی تعداد ۸۹۷۹۲۵ مورد وام قرض الحسنه ازدواج در مجموع به مبلغ ۹۱۸۵۰۷۱۵۷ میلیون ریال به زوج های جوان متقاضی تسهیلات ازدواج پرداخت شده است.
حوزه مشارکتهای اجتماعی و کارهای داوطلبانه جوانان:
برنامه ریزی، سنجش و پایش شاخصه ها و بستر سازی در امتداد ارتقاء مشارکت های اجتماعی جوانان و توانمند سازی جوانان و بهره برداری از ظرفیت آنان در امتداد کاهش لطمه های اجتماعی از اهداف کلی حوزه مشارکت های اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان بشمار می رود که این دفتر تلاش نموده تا با توانمندسازی و تخصصی نمودن فعالیت تشکل ها و گروههای فعال در امور جوانان و ارتقاء تعامل تشکل ها با دستگاه های اجرائی و همگرایی در میان تشکل های فراگیر جوانان به این اهداف برسد. در ادامه گزارشی از عملکرد حوزه مشارکت های اجتماعی و کارهای داوطلبانه جوانان را می خوانید.
برگزاری کارگاه های دانش افزایی و ارتقای مهارت اعضای سازمان های مردم نهاد جوانان (۴۸۸ کارگاه شامل ۱۳ کارگاه مجازی ملی و ۱۲ کارگاه مجازی منطقه ای و ۴۶۳ کارگاه حضوری استانی ) با مطالبی همچون مشارکت اجتماعی جوانان، لطمه های اجتماعی جوانان، توسعه و ترویج ورزش همگانی در سمن های جوانان، کارآفرینی اجتماعی، آموزش مسائل اعتقادی مذهبی در سمن های جوانان، روش های تامین منابع مالی در سمن ها و مدیریت بحران، مبارزه با مواد مخدر، مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سمن های جوانان و نقش مشارکت اجتماعی جوانان در زمینه محیط زیست و....
برگزاری دوره آموزش/ بازآموزی روسای گروه و کارشناسان حوزه مشارکت های اجتماعی جوانان استانها و واحدهای ستادی
پشتیبانی از ۳۸۳ طرح و برنامه سمن ها و تدوین پیش نویس بخشنامه پشتیبانی از طرح ها و برنامه های تشکل ها و سازمان های مردم نهاد جوانان
تدوین شیوه نامه شبکه سازی تخصصی سازمان های مردم نهاد جوانان و راه اندازی و پشتیبانی از شبکه های تخصصی سازمان های مردم نهاد جوانان مانند شبکه امداد و نجات جوانان، شبکه سلامت اجتماعی جوانان، شبکه لطمه های اجتماعی و حاشیه نشینی شهرها و شبکه رسانه و فضای مجازی ( برنامه ریزی برای شبکه سازی سمن ها و تشکل های جوانان در ۱۴ موضوع )
پشتیبانی از مجمع ملی و مجامع استانی سازمان های مردم نهاد جوانان
برگزاری برنامه های مشارکتی جوانان با همکاری نهادهای مرتبط همچون همکاری با یونیسف در امتداد پروتکل برنامه اجرائی توانمندسازی بهزیستی سمن های جوانان، ارائه طرح توانمندسازی امداد و نجات جوانان در همکاری یونیسف با شبکه امداد و نجات و همکاری با یونیسف درباب کمک های بشردوستانه کرونائی به ۱۱ استان کشور با بهره گیری از ظرفیت سمن ها
برگزاری نشست توجیهی روسا و کارشناسان مشارکتهای اجتماعی ادارات کل ورزش و جوانان سراسر کشور در گیلان – خرداد ۱۴۰۱ و تبیین سیاستهای مشارکتهای اجتماعی وزارت
صدور و تمدید اعتبارنامه فعالیت ۴۵۱ سازمان مردم نهاد جوانان
فعالیتهای حوزه بین الملل جوانان:
تشکیل کارگروه مشورتی بین الملل
دعوت از دکتر طاها آیهان رییس مجمع جوانان سازمان همکاری اسلامی ( ICYF ) و دیدار وی با دکتر سجادی وزیر ورزش و جوانان و دکتر یامین پور معاون امور جوانان و تدارک برنامه های بازدید دکتر طاها آیهان از ظرفیت های اصفهان بمنظور نامزدی استان اصفهان برای پایتخت گردشگری جوانان کشورهای اسلامی
حضور وزیر ورزش و جوانان و هیات همراه در شورای دائمی اجلاس وزرای جوانان و ورزش سازمان همکاری اسلامی (PMCYS) - آذربایجان – باکو (
اعزام نماینده جوانان به شورای سیکا در کشور قزاقستان
برگزاری برنامه مدل شبیه سازی اجلاس وزرای کشورهای جهان اسلام با حضور ۵۰ دانشجوی خارجی و نمایندگان سمن های جوانان با نظارت دبیرخانه(ICYF) و با حضور سه نفر میهمان از کشور ترکیه
همکاری در برگزاری رویداد هم افزایی مدیریت ایران در محل مصلی امام خمینی (ره) با حضور بیش از ۵۰۰ مجموعه مردمی از سراسر کشور و حضور ۴۰ سمن در بخش تخصصی سمن های جوانان و ارائه توانمندی ها
ساماندهی و نظارت بر امور جوانان:
به گزارش پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، پیگیری امور مربوط به دبیرخانه شورای عالی جوانان، برنامه ریزی و پیگیری امور مربوط به دبیرخانه ستاد ملی ساماندهی امور جوانان و کمیسیون های تخصصی و راهبری ستادهای استانی و شهرستانی ساماندهی امور جوانان و برنامه ریزی بمنظور اجرای طرح نظام نوین مدیریتی جوانان از با اهمیت ترین وظایف دفتر ساماندهی و نظارت بر امور جوانان وزارت ورزش و جوانان است. این دفتر تلاش ها و برنامه های مختلفی در امتداد شرح وظایف داشته است که در ادامه به با اهمیت ترین این اقدامات در یک سال قبل اشاره شده است.
از شروع فعالیت دولت سیزدهم، جلسات هفتاد و نه و هشتاد ستاد ملی ساماندهی امور جوانان اجرا شد. امضای توافق نامه اجرائی برنامه ملی اشتغال جمهوری اسلامی ایران با حضور وزرای ورزش و جوانان و تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ارائه گزارش عملکرد و بررسی اقدامات دستگاه های عضو بمنظور جلوگیری از موازی کاری، تصویب طرح اشتغال پذیری جوانان با عنوان قرارگاه رشد و توانمندسازی جوانان، ارائه پیمایش ملی ارزش ها و نگرش های جوانان، ارائه گزارش ساختار نهاد متولی امور جوانان و ارائه گزارش وضعیت جایگاه جوانان در احکام توسعه از مصوبات و اقدامات انجام شده در این جلسات بود.
همین طور در اولین سال فعالیت دولت سیزدهم در مجموع تعداد ۶۶ جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان در سطح استانها انجام شد که با اهمیت ترین مصوبات این جلسات در موضوعات ازدواج و خانواده، اوقات فراغت و مشارکت های اجتماعی و اشتغال بوده است. همین طور طی این بازه زمانی تعداد ۱۱۷۷ جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان در سطح شهرستان ها با موضوعات و مصوباتی از قبیل ازدواج و خانواده، اوقات فراغت، لطمه های اجتماعی، اشتغال و برنامه مناسبتی- هفته جوان برگزار شده است.

تهیه و تدوین پیش نویس سند نظام نوین مدیریتی امور جوانان:

این مستند برمبنای الزامات برنامه جامع اصلاح نظام اداری بمنظور افزایش اثربخشی و کارایی در عملکرد متولیان، بوسیله کاهش تصدی گری های غیر ضروری دولت، توزیع مناسب و متناسب نقش ها در میان نقش آفرینان و مدیریت اثربخش تعاملات و ارتباطات بین آنها در هر یک از بخش های در رابطه با حوزه جوانان، تهیه شده است.

بیانیه گام دوم انقلاب و اقدامات انجام شده در زمینه جوانان در سراسر کشور:

اجرای ۸۶ برنامه گفتمان سازی در تبیین و تشریح بیانیه؛ ساخت و انتشار ۲۳۵ کلیپ، موشن گرافی و پادکست در فضای مجازی؛ پشتیبانی از ۲۳ پایان نامه و برگزاری ۱۲۱۳ کارگاه با موضوع بیانیه؛ برگزاری ۳۵۸ نشست و کارگاه تخصصی؛ برگزاری ۲۶ پویش در رابطه با بیانیه؛ تدوین ۲۲ سند استانی برمبنای محورهای بیانیه؛ اجرای ۵۳۵ طرح و برنامه فرهنگی، هنری، اجتماعی با موضوع بیانیه و ۶۸ اقدام دیگر در موضوعات در رابطه با بیانیه گام دوم.

اجرای طرح تربیت و توانمندسازی دستیاران جوان مدیران:

این طرح از مهرماه سال ۱۳۹۹ شروع شده و فاز نخست آن تا بهمن ماه سال ۱۴۰۱ در سراسر کشور با برگزاری دوره های آموزشی از قبیل مدیریت مشارکتی، مهارت های ارتباطی مدیران، برنامه ریزی و مدیریت راهبردی، مهارت های زندگی، مدیریت بحران، اصول نظارت و کنترل، نظارت همگانی و سرمایه اجتماعی و اقتصاد خانواده موحد ویژه جوانان فعال سمن ها که در ستادهای ساماندهی امور جوانان استانها و شهرستان ها عضو هستند، ادامه خواهد داشت.

برگزاری برنامه سه شنبه ها با جوانان:

از شروع فعالیت دولت مردمی، در مجموع تعداد ۵۹۶ برنامه سه شنبه ها با جوانان با حضور مدیرکل استان، معاونین مربوطه و جوانان استان و شهرستان در سراسر کشور برگزار شده است.




منبع:

0.0 از 5
501
1401/06/03
22:46:30
تگهای خبر: آموزشی , استاندارد , پوست , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵

لینک دوستان خاتون یار

خاتون یار

تگهای خاتون یار

khatoonyar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خاتون یار محفوظ است

خاتون یار خاتون یار

همه چیز درباره زنان